Известие

Collapse
No announcement yet.

Наредени скорости...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Наредени скорости...

Сбъднах една малка мечта,за тези които е цигания,да не го гледат...
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

На мен ми харесва, трябва да се пробва лично, и ако влизат перфектно, бих си помислил и аз, страно обаче, че не съм те засичал доста време из града.
    Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
    Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
    Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Comment

Браво,готино е и на мен ми харесва
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

доста интересно!! Как ги чустваш сега скоростите колега??? Превключването??

Ти какво смени всъщност? само лоста и ограничителя отгоре или и "по-надолу" по системата?

Враво и за снимковия материал.
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

И аз съм зарибен!
          "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
          sigpic

Comment

да и дори седи красиво да си призная!!! С интерес чакам инфото...

Comment

И на мен ми харесва!!! Харесва ми, че постоянно чоплиш нещо по твоите коли
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Който иска ще му кача чертежа(Аутокад)...да се зарибява,но си е много играчка...сменял съм само лоста от ябълката на горе и се прави подложка за металната платка(тази кожената),това е .Като стана въпрос-някой да е смянял нещата по ск.лост под купето,защото имам чуството че ми е изтървала пружинка или нещо такова.Като оставя на свободна,малко се клати лоста

Comment

Първоначално публикувано от glavnia
                  На мен ми харесва, трябва да се пробва лично, и ако влизат перфектно, бих си помислил и аз, страно обаче, че не съм те засичал доста време из града.
                  Аз от скоро си я карам количката,беше в гаража цяла зима...не питай какво ми беше,все едно да останеш на сухо ,че и по-зле

Comment

Много красиво стои браво
                    Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
                    Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

Отлично си се справил. Поздравявам те за смелата идея! Но да те питам... не идва ли малко трудно и по-бавно превключването на скоростите от 2-ра на 3-та да речем? Или свалянето на предавките, ако се наложи да се реагира бързо?
                      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov
                        Отлично си се справил. Поздравявам те за смелата идея! Но да те питам... не идва ли малко трудно и по-бавно превключването на скоростите от 2-ра на 3-та да речем? Или свалянето на предавките, ако се наложи да се реагира бързо?
                        Точно за това са скосени улейте в лявата им част,супер бързо си влизат,щото ги плъзгаш по левия ръб на канали и няма къде да ходят,рязането с материяла е 10-на лв.и после за хром някви 5 лв.Цялата дандания не излиза повече от 30-40лв.Ама колко шаблони бяха...не питай...с шублера в ръка

Comment

Comment

Евала колега!! Сериозна работа!!

Аз лично може и да го пробвам скоро.
                            Може единствено да сложа една "фиктивна" кожа под металната планка за да не се вижда ябълката на скоростния лост винаги. Другото е супер.

Ако искаш и ти се споделя чертежа на планката би било супер, защото вече пробвана и напасната.....

Качи чертежа тука или ми го прати на мен ( CAD е идеално), а аз може да направя нова тема ВАЖНА и да си седи отгоре и там да има само такива оригинални разработки и хората да си ги ползват, но без обсъждания за да се намират лесно след време. Ще съберем и другите такива полезни неща от темите.

Поздравления отново!!!

Comment

Евала ! Жестоко е!
                              Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                              X